تیم امنیت سایبری حامیان ولایت

اللهم إیّاک نعبد و إیّاک نستعین

تیم امنیت سایبری حامیان ولایت

اللهم إیّاک نعبد و إیّاک نستعین

تیم  امنیت سایبری حامیان ولایت

تیم امنیت سایبری حامیان ولایت در سال 1392 فعالیت خود را در زمینه های هک و امنیت آغاز کرد و به زودی به کمک کاربران فعال و مدیران لایق یکی از بزرگ ترین انجمن های هک و امنیت ایران خواهد شد . تیم امنیت سایبری ولایت فقط جهت اشنایی و بالا بردن سطح اطلاعات هم وطنان عزیزمان در زمینه ی هک و امنیت و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند. گروه ما از همین جا اعلام می دارد که هدف ما ارتقای امنیت سایت های ایرانی است وبه هیچ عنوان به سایت های ایرانی حمله نخواهیم کرد و هرگونه حمله ای بنام تیم ما، مورد تایید گروه ما نیست.

پیوندهای روزانه
اخیراً روشهای جدید Captcha مبتنی بر تصویر ارائه شده اند که عبور از آنها برای ما انسانها ساده تر و برای رایانه ها غیرممکن شده است. در یکی از این روشها از قدرت تشخیص انسانها در تمییز اجسام از یکدیگر در حالت سه بعدی و دو بعدی و همچنین در زوایای مختلف استفاده می شود. روش دیگر بر تشخیص یک تصویر متفاوت از بین چندین تصویر مشابه استوار است و شکستن آن برای رایانه های فعلی غیرممکن می باشد. روشی که در بیشتر وب سایتها برای جداسازی ورودیهایی که کامپیوترها تولید کرده اند از ورودیهای انسانی به کار می رود، Captcha یا Completed Automated Public Turing نام دارد. در این روشها، معمولاً ترکیبی از الفبا، اعداد و کاراکترهای دیگر را تولید می کنند به طوری که یک انسان بتواند آنها را تشخیص دهد، ولی شناسایی اجزای آن برای رایانه ها مشکل باشد. همان طور که رباتهای کامپیوتری تولید کننده ورودیها هوشمندتر می شوند، روشهای Captcha نیز آزاردهنده تر می شوند به طوری که عبور از برخی از آنها برای ما انسانها نیز دشوار می نماید. به همین دلیل متخصصان این قضیه به دنبال روشهایی هستند که استفاده از آنها برای انسانها ساده تر و برای کامپیوترها تقریباً غیر ممکن باشد. یکی از روشهای جایگزین، استفاده از عکسهای سه بعدی در اینگونه تستها است که تشخیص آنها برای انسانها ساده بوده و در حال حاضر تکنولوژی شکستن آن برای رایانه ها موجود نمی باشد. در این روش که 3D Captcha نام دارد، از قدرت تشخیص انسانها برای تمییز اجسام سه بعدی در زوایای مختلف استفاده می شود. در زیر نمونه ای از این تست را که وب سایت Yuniti.com از آن استفاده می کند، مشاهده می کنید (وب سایت مذکور ابداع کننده این الگوریتم Captcha می باشد):



کاربر باید اجسام پایینی را به ترتیب در قسمت بالا پیدا کرده و بچیند. با کلیک بر روی هر یک از باکسهای بالا، یک لیست از اجسام نشان داده می شود که کاربر باید جسم مورد نظر را در بین آنها پیدا کند. این مطلب در عکس زیر نشان داده شده است.



ایده دیگری که پیشنهاد می شود، استفاده از تصاویر در اینگونه الگوریتمها است. در همین راستا روشی به نام Captcha the Dog ابداع شده که در وب سایتی با همین نام ارائه شده است. ایده اصلی در این روش کلیک بر روی تصویری است که با بقیه متفاوت است. در اینجا منظور کلیک بر روی تصویر سگ در بین هشت تصویر گربه بر روی یک صفحه 3×3 است. در این روش هر بار جای سگ در ردیفها و ستونهای مختلف عوض می شود. در صورتی که کاربر یک بار هم اشتباه کند کل پروسه از اول آغاز می گردد. زمانی که کاربر به تعداد کافی بر روی تصویر درست کلیک کند، آنگاه کل صفحه شامل تصاویر گربه خواهد شد و به این ترتیب فرد از تست با موفقیت عبور می کند.



در حال حاضر تمییز این تصاویر از یکدیگر برای رایانه ها غیر ممکن است و همچنین انتخاب تصادفی و درست تصاویر در دفعات مختلف محال می باشد. به نظر می رسد کم کم روشهای مبتنی بر متن جای خود را به روشهای مبتنی بر تصویر بدهند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی